Mesotherapie NO Needle E-Cool

Electroporatie, koelen, warmte met E-Cool

No Needle Mesotherapy
Pijnloze en veilige methode om actieve werkstoffen in de huid te brengen.

E-Cool
De E-Cool is een uitzonderlijk apparaat waarmee diverse behandelfuncties kunnen worden toegepast.
Door middel van pulserende stroompjes, ofwel electroporatie, worden tijdelijke microkanaaltjes in de huid gemaakt zodat er actieve ingrediënten in de huid gesluisd kan worden.
De stofwisselingsprocessen worden verbeterd en de bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd. De huid krijgt een vitaliserende oppepper, de huidstructuur wordt egaler en de huid voelt steviger en soepeler aan.

Warmte- en koelfunctie
Met de warmte-functie (tot 40°C) van de E-Cool worden de poriën geopend en kunnen werkstoffen optimaal in de huid worden opgenomen. Ook zorgt deze functie voor een betere doorbloeding en heeft een ontspannende werking op de huid. De koel-functie is uitstekend geschikt om de huid licht te verdoven vóór een behandeling en geeft een kalmerend en verkoelend effect na een intensive behandeling (bv. laser, microneedling, peeling). Tevens zorgt de kou (tot -10°C) voor een extreem verbeterde doorbloeding en voor een sterk verhoogde pompwerking van de haarvaatjes waardoor het gehele weefsel en de cellen zich optimaal vullen met zuurstof. Dit zorgt voor direct resultaat.

Behandelindicaties
Huidveroudering, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping, grove poriën/huidstructuur, pigmentatie problemen, acne, algehele huidverbetering, kalmeren van de huid na agressieve behandelingen (bijvoorbeeld chemische Peelings/Naaldtherapieën).

Dermica Solutions voor mesotherapie – microneedling

Dermica biedt verschillende soorten cocktails aan op basis van hoogwaardige actieve werkstoffen uit de farmaceutische industrie, voor verschillende dermatologisch problemen voor elk huidtype. Een Dermica behandeling in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions dringen diep door tot in de diepste lagen van de lederhuid en stimuleren ze de natuurlijke productie van collageen en elastine. De effectiviteit van de behandeling wordt verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden.
Dermica Solutions.

De behandeling met E-COOL kan nog extra ondersteund worden,voor duurzamer resultaat met lichttherapie zowel de DEESSE LED MASK als de OMNILUX lichttherapie.