Select Page

Guinot behandelingen

 

Hydradermie

Hydradermie is een wereldwijd bekende behandeling met goede, direct zichtbare resultaten. Doelgerichte werkzame stoffen voor uw huid worden met behulp van electroden diep in de huid verspreid. Het is een diep reinigende, hydraterende enherstellende verzorging. Meerdere malen bekroond als beste instituut behandeling.

Aanbevolen wordt een kuur van 3 behandelingen of 1 behandeling per maand + thuisverzorging met aangepaste Guinot producten.

Hydradermie Lift

Een mooie strakke huid zonder cosmetische ingrepen.

De behandeling bestaat uit:
1. Lymfedrainage om de lymfecirculatie te verbeteren en afvalstoffen af te voeren.
2. Spierstimulatie om de gelaatsspieren te verstevigen.

 

Hydradermie Lift Ogen

Hydradermie Lift Ogen is ontwikkeld om oogopslag, en in het bijzonder de oogcontour, een huidspannende verzorging te geven. Deze behandeling vervaagt al bij de eerste toepassing sporen van vermoeidheid.

De behandeling: drainerend effect op de oogcontour, stimulatie van de oogcontour en massage van de ogen. Mogelijk als aparte kuur behandeling of in combinatie met een gelaatsbehandeling.

Liftosome

Verjongende, verstevigende en liftende behandeling gebaseerd op concentraten van vitamine C en ginseng. Deze maken de huid stevig en glad. Verdrijft tekenen van vermoeidheid waar iedereen wel eens last van heeft.

De geheimen van de behandeling.
Het serum met een hoge vitamineconcentratie; met lichte effleurages wordt het serum ingemasseert, dat een hoge concentratie aan extracten van vitamine C en ginseng bevat. Het modellerende warmtemasker; geeft een zachte warmte af die zorgt dat de werkstoffen beter intrekken en zich in de huid verspreiden. Het masker wordt langzaam hard en hecht zich op het gezicht waarbij het de gelaatstrekken modelleert en de spieren verstrerkt.
De massage met Chitine; de behandeling wordt afgesloten met een massage met chitinegel, een stof die het elastische weefsel van de huid “herstructureert”.

 

Beaute Neuve

Bestrijdt celveroudering en bruine vlekken voor een jeugdige uitstraling.
Het peeling effect van de Beauté Neuve is gebaseerd op de werking van fruitzuren en fruitenzymen, waardoor dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Het resultaat: een mooie huid met een gezonde uitstraling.

Aanbeveling: een kuur van 3 behandelingen. De geheimen van de behandeling.

Peel’IN, Peel’OUT; de Peel’IN gel met fruitzuren maakt de dode huidcellen los van de levende cellen, terwijl de Peel’OUT schuim de dode cellen exfolieert en zo de uitstraling van nieuwe cellen tevoorschijn brengt.
Dermanove; diepgaande celregeneratie door het regenerende serum dat in de huid van gezicht en hals wordt verspreid.
Clarimasque; de verhelderende werking van pure vitamine C op de huid en bruine vlekken.

 

Aromatic

De schoonheidsbehandeling op basis van concentraties en essentiele olien.
De essentie van de natuur maakt de huid nog mooier. De natuur heeft de geneesminddelen voorgebracht waarmee de mensheid al meer van 10.0000 jaar wordt behandeld. Uit de natuur heeft Guinot de plantenconcentraten en essentiele olien geput die de huid mooier en stralender maken. Mooier dankzij de essentiele olien en de drukpuntmassage. De geheimen van de behandeling:

De drukpuntmassage; op het ritme van uw ademhaling worden de gelaatstrekken ontspannen door massagegrepen op drukpunten. De verzorgende energie van essentiele olien; de olien zullen hun weldadige energie in een sfer van betoverende geuren verspreiden. De maskers op maat met plantenextracten; speciaal geselecteerde extracten zullen verwerkt worden tot een masker om de behandeling te beëindigen.