Select Page

Glance Henna

Henna Brows met Glance Henna

Unieke, natuurlijke wimperverf (Glance Henna) die niet alleen de haren, maar ook de huid verft. Het resultaat: volle en strakke wenkbrauwen.

Hennabrows is anders dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en is het bijtekenen of kleuren met potlood of poeder niet nodig. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Glance Henna
Glance wenkbrauw henna is afkomstig uit Brazilië waar het tot 1 van de populairste salonbehandelingen hoort. In Brazilië wordt nauwelijks gewone verf gebruikt voor het kleuren van de wenkbrauwen, bijna alleen henna. De gehele lijn bevat 6 tinten waaronder een donkerblonde en roodbruine tint. Deze 2 kleuren zijn voor de Nederlandse vrouw vaak zeer geschikt en voegen daarom een enorme waarde toe aan mogelijkheden.

Zuiver plantaardig
Henna word gemaakt van de struik Lawsonia Inermis en is daarmee plantaardig. Het is een zuiver natuurproduct waarmee je haren en huid kunt kleuren. Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar.

Langdurig resultaat!
Over het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de wenkbrauwharen. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus ook veel langer op de haren zitten. Het verschilt per persoon hoelang de henna blijft zitten op de huid. Dit is van veel factoren afhankelijk zoals huidtype en welke reinigingsproducten je gebruikt. Vermijd zoveel mogelijk alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan; niet reinigen op de wenkbrauwen, en niet scrubben op de wenkbrauwen. Doe je dit wel zal de henna sneller van de huid slijten.

Alle voordelen op een rij:
1. Strakke en volle wenkbrauwen.
2. Niet alleen de haartjes worden geverft, maar ook de huid.
3. Langdurig resultaat; twee weken op de huid en tot zes weken op de haartjes.
4. Verkrijgbaar in 6 verschillende tinten.
5. Henna is een zuiver natuurproduct en daardoor niet schadelijk voor uw wenkbrauwhaartjes.

 
Tarieven:

* Wenkbrauwen modelleren + verven €20,-

 

Henna Brows - Glance Henna wenkbrauwen

 

Meer informatie?


Wil je meer informatie over deze behandeling? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Je kunt je gegevens invullen via onderstaand formulier of bellen met 0229-243444.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”2455″ title=”Contact form 1″]