Select Page

Gelaat

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Gelaat[/title]

[fusion_text]Het gelaat is je visitekaartje

De huid van het gelaat wordt voortdurend blootgesteld aan allerlei invloeden van binnen en buitenaf. Deze invloeden zijn bepalend zijn voor de conditie van de huid. De conditie van het gelaat, vermindert naarmate je ouder wordt. Hoe dit proces verloopt, hangt af van diverse factoren:  [/fusion_text][checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” class=”” id=””][li_item icon=””]Genetische aanleg[/li_item][li_item icon=””]Leefwijze (stress,roken,voeding,beweging)[/li_item][li_item icon=””]Teveel blootstelling aan de zon[/li_item][li_item icon=””]Hormonale veranderingen[/li_item][/checklist][fusion_text]

Fatty Nose Pores
[/fusion_text][fusion_text]Iedere levensfase vraagt om specifieke aandacht. Al vanaf de puberteit – beginnend met de jeugdpuistjes en vette huid – verdient de huid de juiste aandacht en verzorging.

Tussen 25 en 30 jaar kunnen veranderingen voelbaar en zichtbaar worden op de huid. De eerste tekenen van huidveroudering kunnen zichtbaar worden door de fijne rimpels rond ogen en mond.

Bij het ouder worden (ongeveer vanaf je veertigste levensjaar), wordt de opperhuid dunner en er treden veranderingen op in de lederhuid. (Vermindering van talgklieren en het bindweefsel)

Dit heeft tot gevolg dat : [/fusion_text][checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” class=”” id=””][li_item icon=””]De huid droog aanvoelt [/li_item][li_item icon=””]De huid slapper wordt[/li_item][li_item icon=””]Rimpels dieper worden[/li_item][li_item icon=””]Pigmentvlekken,ouderdomsvlekken en huidoneffenheden zoals: (fibromen,bloedblaasjes,couperose) kunnen ontstaan.[/li_item][/checklist][fusion_text]Het gelaat verdient ook dan extra aandacht op het gebied van huidverzorging.

Verbetering van huidproblemen en huidveroudering. Gelukkig zijn wij in staat om diverse huidproblemen en de gevolgen van huidveroudering aanzienlijk te verbeteren. Afhankelijk van leeftijd, huidconditie en huidproblemen kunnen wij – met behulp van huidverzorgende en huid verbeterende behandelingen, én met diverse apparatuur en specialisaties – de conditie van uw huid aanzienlijk verbeteren.

Het resultaat: EEN GEZOND, FRIS en VERBETERD aanzien. [/fusion_text]

[title size=”3″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Wij behandelen de volgende huidindicaties:[/title]