Entries for Ervaringen

Displaying 1 - 14 of 14
Naam Uw ervaring Datum
Homework Now.Com

essay writer service college essays college essays college essays

28/04/2018
English Essay Writer

college persuasive essay college essays essay leadership college essay help

27/04/2018
Ellcridly

Amoxicillin Tablets Buy Zithromax Online In Usa cialis from canada Buy Zithromax Online No Prescription Fast Delivery Ed Drugs And India

19/04/2018
Astrid badal

Beste tante farida,

Ik wil u gedag zeggen ik ben de dochter van rinia, zusje van rosita. Ik moet u de hartelijke groeten doen van mijn mam. Wij wensen u en uw gezin een heel gelukkig en gezond 2018. Veel liefs Astrid

23/12/2017
ingrid van der brug

Ik wil u bedanken voor de mooie behandeling van gister.
Mijn huid is nu weer helemaal rustig geworden en ziet er weer fris uit
Een fijne combinatie van professionaliteit, prettige sfeer en de goede zorg .
Dat doet ieder mens goed een echte aanrader groetjes ink

03/02/2017
ingrid

De sfeer is altijd heel gastvrij en ontspannen en de professionaliteit staat boven aan.
Maar ik wilde u nu speciaal bedanken voor de mooie behandeling die ik gisteren heb gehad mijn huid ziet er mooi en heel rustig uit..
Dank u wel voor de goede zorg .groetjes ingrid

16/12/2016
C

Ik & mijn 2 dochters kom al jaren bij FARIDA en ben heel tevreden, over... ALLES :-))

23/03/2015
Karin

Ik werk sinds december bij Farida als oproepkracht, om het haar iets minder druk te maken. Als u opzoek bent naar een goede schoonheidsspecialiste, zowel voor gezicht- als lichaamsbehandelingen, dan kan het geen kwaad om een afspraak te maken. Ik heb nog nooit iemand ontevreden de deur uit zien gaan.

10/02/2015
Marvin Loman

Ik kom al 16 jaar bij Farida. Ik had vroeger een hele slechte huid met veel acne en littekens. Dankzij Farida ziet mijn huid er stukken beter uit, ik word altijd jonger geschat dan dat ik ben.
Ik kom er nog steeds maandelijks en dat zal ik blijven doen totdat Farida niet meer werkt!

10/02/2015
Marielouise

Ik kom al jaren bij Farida en ben zeer tevreden!
Alle behandelingen zijn top!
Gister de permanente make up voor wenkbrauwen laten doen door Farida........een prachtig resultaat. Bedankt voor je goede zorgen en adviezen.....kijk weer uit naar de volgende behandeling!

25/01/2015
Eva

Heb jaren lang met huidklachten rondgelopen, toen mjjn dermatoloog mij uiteindelijk heeft doorverwezen naar Farida.. Door de behandelingen kan ik nu zeggen dat mijn huid voor 80% is verbeterd.. Farida ik zou echt niet hebben geweten wat ik zonder jou had moeten beginnen.. Een dikke 10 krijg je van mij!

03/12/2014
Leontine en Ruby

Vandaag met me dochter heerlijke pedicure manicure harsen en verfen en nagels lakken wat een service en wat een toppers die Farida en Rubeena niks is te gek nog nooit zoveel service meegemaakt en dat lakken echt super gedaan Ruby en Farida wat zijn onze voeten weer heerlijk verzorgd en onze wenkbrauwen echt super en om het half uur wil je wat eten wil je drinken wil je fruit zelfs toastjes met kaas en komkommer heeft ze voor ons gemaakt echt superlief zeldzaam ben je bedankt voor de supermiddaglieve Farida en Ruby

17/07/2014
Henriette Wit

Onlangs de nieuwste behandeling bij Farida gehad : De E-cool cryotherapie.Een heerlijke behandeling ,een bijzondere gewaarwording met warmte en kou met een prachtig resultaat! Ik kom al jaren bij Farida en vind het aanbod in bahandelingen, de modernste technieken,expertise en klantvriendelijkheid geweldig in de salon! Het grootste compliment wat ik, maar ook Farida denk ik kan krijgen, was dan ook dat een van mijn beste vriendinnen dacht dat ik stiekem injectables liet zetten omdat ze mijn huid er zo mooi uit vond zien.!!!
Dat wil toch wel wat zeggen over de behandelingen! Ik hoop dan ook nog lang van de behandelingen bij Farida te mogen genieten!

13/06/2014
Kim Luking

Ik loop hier momenteel stage tot Juli en de klanten zijn altijd erg tevreden over Farida's werk. Een ruime keuze uit behandelingen en een groot assortiment voor verkoop. Erg professioneel!

14/05/2014
Naam Uw ervaring Datum
Powered by Gravity Forms Directory
Displaying 1 - 14 of 14