Select Page

Dermaquest

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Dermaquest[/title][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/fullwidth]

[fusion_text]Derma Peels  van DERMAQUEST

De Dermapeels zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Enige peeling op de markt die peptides naar de juiste plek in de huid transporteert. Het is ontwikkeld door een team van wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De peelings van DermaQuest bestaan uit verschillende peelings. Uniek aan deze peelings is de variatie in sterkte en werkzame stoffen,die optimaal resultaat mogelijk maken op het gebied van: [/fusion_text][checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” class=”” id=””][li_item icon=””]Anti-aging[/li_item][li_item icon=””]Acne[/li_item][li_item icon=””]Grove poriën[/li_item][li_item icon=””]Pigmentatie[/li_item][li_item icon=””]Acne littekens[/li_item][/checklist][fusion_text]Het toepassen van de sterkte van de peeling is afhankelijk van het doel waarvoor dit ingezet wordt en dat kan variëren van het opfrissen van het gelaat tot een peeling in de diepere huidlagen voor huidverbetering. Er wordt onderscheid gemaakt in soorten.

Soorten peelings: [/fusion_text][checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” class=”” id=””][li_item icon=””]De primary pumpkin en power pumpkinresurfacer op basis van pompoenenzymen[/li_item][li_item icon=””]De glycol Acid resurfacer op basis van glycolzuur[/li_item][li_item icon=””]Salycil Resurfacer op basis van salycilzuur[/li_item][li_item icon=””]De MODIFIED JESSNER PEEL.  Verschillende zuren die uitermate geschikt zijn voor ernstige acne en ontstekingen pigmentatie problemen.[/li_item][li_item icon=””]Mangobright Resurfacer op basis van melkzuur en  stamcellen en skinbrihtPeel. Zeer geschikt voor donkere huidtypen en pigmentproblemen te behandelen.[/li_item][li_item icon=””]Peptide peels[/li_item][li_item icon=””]TCA peelings[/li_item][li_item icon=””]ACNE-VETTE HUID: Mogelijke toepassing: PUMPKINPEEL,SALYCIL RESURFACER, GLYCOL ACIDPEEL en JESSNER PEEL[/li_item][/checklist][fusion_text]Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt de poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst.

HUIDVEROUDERING: Mogelijke toepassing: Peptide peels, Pumpkin peels, glycolacid resurfacer, tca met retinol. Deze huidverzachtende en verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van de huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, huidverslapping en door de zon beschadigde huid worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.

PIGMENTATIE: Mogelijke behandeling: Mangobrite peel, Skinbrite peel, Glycolacid.Jessner TCA Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkzame stoffen dringen diep door in de pigmentcellen.

De productlijnen van DermaQuest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. Dermaquest producten doen meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze resultaatgerichte, op maat gemaakte protocollen. DermaQuest heeft producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden en bieden. verbluffende lange termijn resultaten. [/fusion_text]

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/fullwidth]