Select Page

Dermaquest – behandelingen

Derma Peels 

De dermapeels beiden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder langdurig herstel. Enige peeling op de markt die peptides naar de juiste plek in de huid transporteert. Het is ontwikkeld door een team van wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment.

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt u poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst.

Huidveroudering:

Deze huidverzachtende en verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van de huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, huidverslapping en de zon beschadigde huid worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.

Pigmentatie:

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkzame stoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. uw huidteint wordt opmerkelijk egaler.

Derma Facials

Verrijken, Vernieuwen, Verbeteren.
Een resultaat gerichte behandeling met producten die hoge concentraties werkstoffen bevatten. Deze behandeling kan voor een duurzaam resultaat gecombineerd worden met Microdermabrasie en lichttherapie.
De behandeling voor acne, de gevoelige huid, de oudere en jonge huid.

Acne:

Een diep reinigende behandeling die het herstelproces van de verstopte en/of acne gevoelige huid stimuleert. Deze behandeling levert krachtige antimicrobiële actieve ingrediënten.

Gevoelige huid:

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen die roodheid of irritatie ondervinden door gevoeligheid. De ingrediënten helpen de huid te kalmeren, verzachten en te herstellen.
Rejuvenation Derma Facial. Krachtige antioxidanten en peptiden die de ouder wordende de huid hydrateren en voeden bepalen het resultaat van deze behandeling. Het geeft de rijpere huid de nodige weerstand om de tekenen van ouderdom op afstand te houden.

Skin Energy:

Een revitaliseerde behandeling die de negatieve effecten van stress en blootstelling aan schadelijke omgevingsfactoren in onze huid herstellen. Ideaal voor alle huidtypen die een energiestoot nodig hebben of als regelmatig onderhoud. De Skin Energy Derma Facial is tevens als eenmalige behandeling geschikt voorafgaand aan bijvoorbeeld een bijzondere gebeurtenis.