Select Page

Bindweefselmassage

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Bindweefselmassage[/title]

[fusion_text]Bindweefsel massage wordt uitgevoerd in de diepere gelegen huiddelen, namelijk het onderhuidse bindweefsel (de middelste huidlaag) die zorg draagt voor transport van zuurstof voeding en afvoer van afvalstoffen. Isoleert warmte en slaat energie op.

Bindweefsel komt in ons hele lichaam voor en heeft een steunende, verzorgende en beschermende functie en bepaalt hun vorm.

Het bindweefsel zit vol collageen en elastine vezels die zorg dragen voor de spankracht en volume van de huid. Naarmate we ouder worden, vermindert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid zijn elasticiteit verliest en huidveroudering zichtbaar wordt. Vertraagde celdeling en een slechtere doorbloeding kunnen ook de oorzaak zijn van het ontstaan van rimpels, verklevingen en acne.[/fusion_text][checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” class=”” id=””][li_item icon=””]Een slechte doorbloeding[/li_item][li_item icon=””]Huidverslapping[/li_item][li_item icon=””]Wallen en donkere kringen onder de ogen [/li_item][li_item icon=””]Fijne lijntjes en rimpels,[/li_item][li_item icon=””]Acne (geen actieve acne)[/li_item][li_item icon=””]Acne littekens[/li_item][li_item icon=””]Grove poriën[/li_item][li_item icon=””]Cellulite[/li_item][/checklist][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][separator style_type=”none” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][fusion_text]Afhankelijk van de huidconditie en de doelstelling wordt een behandelingsfrequentie opgesteld. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat. Deze massage techniek wordt toegepast op gelaat, ogen, hals, decolleté en lichaam. Het kan ook in combinatie, tijdens andere gezichtsbehandelingen, met diverse apparatuur voor duurzamer resultaat worden toegepast.

RESULTAAT: een betere huidstructuur, een stralende, gezonde en strakkere huid.

U kunt terecht voor een gratis intake na telefonisch overleg.[/fusion_text]

[fusion_text]

BELANGERIJK is dat de massage goed wordt uitgevoerd. Het is een speciale (kneed)techniek,in de diepere huidlaag, waar absoluut een opleiding voor gevolgd moet zijn.

Er zijn ook indicaties waarbij geen bindweefsel massage mag worden uitgevoerd.

[/fusion_text]