Select Page

Aromatic Corps/Saunapakking

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Guinot Aromatic Saunapakking[/title][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]

[fusion_text]GUINOT, MEER DAN 40 JAAR ERVARING IN SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN.

Is marktleider geworden door behandelingsmethodes te ontwerpen die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Door de jaren heen heeft GUINOT zich onderscheiden door de doeltreffendheid van de behandelingen en de verzorgingsproducten. GUINOT is een voorloper op het gebied van ANTI-AGING en gebruikt steeds efficiëntere werkzame bestanddelen met spectaculaire effecten op de jeugdigheid van de huid.

GUINOT producten worden gemaakt volgens de nauwkeurigheid en striktheid van farmaceutische normen. GUINOT bezit 2 certificeringen van de wereldwijde referentie normen n.l.: • ISO 22716,garandeert kwaliteit van de productienormen. • ISO 14001 garandeert de milieukwaliteit van de productiemethodes.

GUINOT is een expert in deskundige GEZICHT-OOG-en LICHAAMSBEHANDELINGEN [/fusion_text][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]ONTSPANNING en HUIDVERBETERING MET ESSENTIELE OLIEN[/title][fusion_text]Manuele en natuurlijke behandeling met essentiële oliën, klei, suikers en kiwi uit de schatkist van de natuur. Deze afslankende, verzachtende en/of ontspannende behandeling combineert de energie van essentiële oliën met professionele manuele technieken .Een moment van puur genieten met een effectief resultaat.

Geheimen van de behandeling: Huidvernieuwende scrub. Deze 100% natuurlijke scrub zorgt voor een perfecte voorbereiding. Verwijdert dode huidcellen en verzacht de huid. De huid ademt weer en kan hierdoor optimaal profiteren van de verzorgende werkstoffen.

Anti-cellulite massage. De vakkundige massage met de Huile Anti-Cellulite Détoxifiante versterkt het effect van de draaiende kneedbewegingen en bestrijdt vetophopingen. De huid voelt gladder en steviger.

Vochtafdrijvend saunamasker. Heerlijke pakking van klei en groene thee met een ‘sauna-effect’.Dankzij het sauna-effect worden afvalstoffen afgevoerd waardoor Cellulite minder zichtbaar wordt en de huidstructuur verfijnt. In een kuur van meerdere behandelingen worden de contouren verbeterd en de huid oogt gladder. De behandeling is ook heel goed te combineren met de Endermologie behandeling.

KIWISCRUB VAN GUINOT: Dankzij de scrubbehandeling met suiker en kiwi, worden onzuiverheden en dode huidcellen grondig verwijderd. De huid kan weer ademhalen,voelt zacht en glad aan en is voorbereid op een optimale, egale bruining voor de zomer.[/fusion_text]

[imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]
[imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]